16.11.08

Notícies sobre whisky: Novembre 2008


  • Nova Edició de la Whisky Bible: Acaba de sortir la nova versió de la Whisky Bible de Jim Murray – edició 2009. Segons aquest crític i escriptor el whisky de l’any és un embotellament d’Ardbeg Uigedail. L’any passat el malta de l’any també va ser un Ardbeg, en aquest cas un 10 anys. Murray afirma que ha triat aquest destil·lat no perquè sigui un Ardbeg sinó perquè és el millor dels 1227 nous whiskies que ha tastat aquest any.
  • Nova Edició del Malt Whisky Yearbook: També ha aparegut l’edició 2009 del Malt Whisky Yearbook – un llibre amb complerta informació sobre totes les destil·leries de malta del món.
  • Springbank tornarà a produir: El mes de juny passat Springbank va anunciar el tancament temporal de la destil·leria. Els motius eren els elevats preus del gasoil i l’ordi, la necessitat de fer manteniment i també feia falta equilibrar els stocks. Segons s’ha informat de la mateixa destil·leria es tornarà a reprendre la producció pel gener. Sembla ser que a més durant l’any vinent es comercialitzarà un Springbank 18.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé Joan, com sempre a l'última. Ja sabem cap a on hem de tirar al cal Benito.

I felicitats per la part que et toca en el tema Springbank.