El passat 11 de febrer es van complir tres anys des que la nostra bota va ser omplerta amb destil·lat a Glenglassaugh. Per tant ara ja podem dir que tenim whisky a la bóta (recordem que calen tres anys de maduració per tal que el destil·lat es pugui anomenar whisky).
De totes maneres encara el deixarem madurar uns 3 o 4 anys més per tal que vagi agafant més aromes.
Quan rebem la mostra del nostre whisky farem un tast per evaluar-ne l'evolució. L'esperem amb impaciència...
Per cert, a Glenglassaugh aquesta setmana s'acaba d'inaugurar un centre per a visitants a la mateixa destil·leria. Allà s'hi poden trobar alguns dels propis maltes i altres productes relacionats amb la marca.
La destil·leria també segueix oferint bótes petites - de 50 litres - de procedència diversa. Aquests dies es poden comprar una bótes que han contingut xerès "amontillado" i que seran omplertes amb whisky ben aviat... Molt interessant...
De totes maneres encara el deixarem madurar uns 3 o 4 anys més per tal que vagi agafant més aromes.
Quan rebem la mostra del nostre whisky farem un tast per evaluar-ne l'evolució. L'esperem amb impaciència...
Per cert, a Glenglassaugh aquesta setmana s'acaba d'inaugurar un centre per a visitants a la mateixa destil·leria. Allà s'hi poden trobar alguns dels propis maltes i altres productes relacionats amb la marca.
La destil·leria també segueix oferint bótes petites - de 50 litres - de procedència diversa. Aquests dies es poden comprar una bótes que han contingut xerès "amontillado" i que seran omplertes amb whisky ben aviat... Molt interessant...
3 comentaris:
Perfecte!!!
Ja començo a tenir ganes de provar-lo.
Aquests quatre anys sens faran mooolt llargas.
The medium-length finish features vanilla and lingering, spicy Jaffa oranges, drying slowly to oak. The whisky gives a more rounded feel and greater profundity to the single malt.
Publica un comentari a l'entrada