Ahir vam acomiadar el 2013 a la Cursa de Sant Silvestre a Manlleu. Una cita tradicional que vam arrodonir amb un tast de Ben Nevis de 42 anys a casa d'en Josep. Aquesta expressió de la destil·leria de les Highlands és excel·lent: les notes afruitades i vegetals s'enriqueixen amb els anys de maduració...
Poques hores després començavem l'any brindant amb en Pep amb un Bowmore 18 anys i amb un Tullibardine del 1992.
El malta de les Highlands presentava notes florals en un embolcall lleuger i suau. L'Islay es mostrava molt més expressiu: Les notes perfumades i de melmelada es barrejaven amb tocs de fum, de fusta i de torba.
Poques hores després començavem l'any brindant amb en Pep amb un Bowmore 18 anys i amb un Tullibardine del 1992.
El malta de les Highlands presentava notes florals en un embolcall lleuger i suau. L'Islay es mostrava molt més expressiu: Les notes perfumades i de melmelada es barrejaven amb tocs de fum, de fusta i de torba.
1 comentari:
fa uns quants anys el Bowmore va ser el meu primer malta fumat, i va ser molt, molt extrany quan el que em pensava era un "típic". Ara els trobo excel·lents, i el 18 anys és una passada. Molt bon 2014
Publica un comentari a l'entrada