Springbank és una de les destil·leries amb més renom d'Escòcia: Els seus maltes són ben apreciats pels experts, ha estat propietat de la mateixa família durant molt de temps - més de 170 anys - i ha estat la icona de la regió de Campbeltown durant molts anys.
Aquesta és una destil·leria tradicional -s'hi pot seguir tot el procés de l'elaboració del whisky, des del maltejat fins a l'embotellament.
L'any 2008 vaig tenir ocasió de fer-hi un curs sobre l'elaboració del whisky sota la direcció del prestigiós Frank McHardy. De fet és l'única destil·leria que ofereix un curs d'aquest tipus.
Aquesta és una destil·leria tradicional -s'hi pot seguir tot el procés de l'elaboració del whisky, des del maltejat fins a l'embotellament.
L'any 2008 vaig tenir ocasió de fer-hi un curs sobre l'elaboració del whisky sota la direcció del prestigiós Frank McHardy. De fet és l'única destil·leria que ofereix un curs d'aquest tipus.
- Característiques dels maltes de la destil·leria: La destil·leria produeix tres maltes, Hazelburn (destil·lat tres vegades i sense notes fumades), Springbank (destil·lat dues vegades i mitja amb algunes notes fumades) i Longrow (destil·lat dues vegades i més fumat). Són maltes lleugerament salats i oliosos.
- Embotellaments més habituals: Springbank CV, 10, 15, 18 i 21 anys; Longrow CV, 10 i 14 anys; Hazelburn CV , 8 anys
- Situació: Well Close, Campbeltwon, Argyll PA28 6ET (veure situació a Google Maps)
- Regió: Campbeltown
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada