Tot i que pot semblar difícil que un esperit d'altra graduació com el whisky es pugui combinar amb menjar, la veritat és una pràctica relativament habitual en alguns espais culinaris.
L'altre dia, a proposta de la Núria, vam fer un maridatge de postres amb whiskies de malta amb un excel·lent resultat. Aquestes van ser les combinacions:
L'altre dia, a proposta de la Núria, vam fer un maridatge de postres amb whiskies de malta amb un excel·lent resultat. Aquestes van ser les combinacions:
- Pastís de formatge fresc i pinya amb Glenmorangie Nectar d'Or: Aquest pastís portava també una mica de galeta i fils de mel per sobre. Aquests gustos casaven bé amb el Glenmorangie - especialment per lles notes cítriques i afruitades que aporta la maduració amb bótes de Sauternes.
- Sorbet de pinya i mango amb Hakushu 12 anys: Aquest malta japonès, lleuger i afruitat era el complement perfecte per la frescor d'aquest sorbet. Va ser el malta que va sorprendre més i segurament el maridatge més apreciat i estiuenc.
- Mouse de xixona amb Aberlour 15 anys: El mousse portava ametlles torrades i xocolata negra. Les notes d'un Speyside madur - amb tons de mel, toffee i espècies combinaven bé amb els gustos marcats d'aquest plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada