Aquests dies estic completant un curs sobre whisky que imparteix el Moray College - pertany a la University of the Highlands and Islands.
Aquest és un curs a distància que conté els ensenyaments teòrics: Es tracta el procés d'elaboració del destil·lat, els tipus i estils de whisky (escocesos i també d'altres indrets del món), les regulacions que afecten el món del whisky, com tastar-lo i valorar-lo etc...
Aquest marc teòric es complementa amb tasts de vuit mostres diferents - especialment maltes. El curs es fa en col·laboració amb Gordon & McPhail - un dels principals embotelladors independents i compta amb la col·laboració de la Scotch Whisky Association.
El tutor del curs és Jim Cryle - mànager retirat de la destil·leria Glenlivet - una veu ben experimentada en el món del malta.
Aquest és un curs a distància que conté els ensenyaments teòrics: Es tracta el procés d'elaboració del destil·lat, els tipus i estils de whisky (escocesos i també d'altres indrets del món), les regulacions que afecten el món del whisky, com tastar-lo i valorar-lo etc...
Aquest marc teòric es complementa amb tasts de vuit mostres diferents - especialment maltes. El curs es fa en col·laboració amb Gordon & McPhail - un dels principals embotelladors independents i compta amb la col·laboració de la Scotch Whisky Association.
El tutor del curs és Jim Cryle - mànager retirat de la destil·leria Glenlivet - una veu ben experimentada en el món del malta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada