Recentment, amb els habituals del malta i altres amics vam fer un sopar maridatge. L'organitzadora i (excel·lent) cuinera va ser la Núria, amb qui ja havíem fet un maridatge de whisky i postres. Aquesta vegada el repte consistia en maridar 7 plats ben diferents amb 7 whiskies.
Durant cada un dels propers 7 dies publicarem aquestes combinacions.
Comencem amb una quiche acompanyada amb Hazelburn CV.
La quiche presentava una base cruixent, formatge i préssec de vinya caramelitzat, tot sota un sostre de formatge gratinat. Va ser un entrant molt suau, mescla de dolç i salat però subtil, i cruixent de la base i sostre; tot i que com a contrast era sucós i cremós a l’interior.
Hazelburn és un malta produït a la destil·leria Springbank. Aquest és una malta lleuger, herbal, una mica afruitat. Quan el tastem és més aviat sec, poc fumat amb algunes notes de galeta.
Les notes afruitades i de galeta van fer que el malta fos un molt bon acompanyant per aquest primer plat. Una entrada lleugera i subtil...
Durant cada un dels propers 7 dies publicarem aquestes combinacions.
Comencem amb una quiche acompanyada amb Hazelburn CV.
La quiche presentava una base cruixent, formatge i préssec de vinya caramelitzat, tot sota un sostre de formatge gratinat. Va ser un entrant molt suau, mescla de dolç i salat però subtil, i cruixent de la base i sostre; tot i que com a contrast era sucós i cremós a l’interior.
Hazelburn és un malta produït a la destil·leria Springbank. Aquest és una malta lleuger, herbal, una mica afruitat. Quan el tastem és més aviat sec, poc fumat amb algunes notes de galeta.
Les notes afruitades i de galeta van fer que el malta fos un molt bon acompanyant per aquest primer plat. Una entrada lleugera i subtil...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada