Mousse de regalèssia: aquests plat era potser el més curiós, especial i diferent, amb cos i alhora lleuger, gustós però gens empallegós, molt atractiu.
Com que el gust era ben particular vam haver de triar un whisky (en aquest cas un whiskey) que fos ben diferent. Vam escollir un whiskey irlandès anomenat Redbreast, amb 15 anys de maduració.
És un whisky single pot still, només amb destil·lat procedent d'un mateix alambí. Aquest és l’estil irlandès més tradicional.
Nas: Notes brutes i sulfuroses al principi. Després és
fresc, net, floral i afruitat.
Gust: Pomes vermelles, peres verdes, hi trobem cítrics
i pebre.
Final: Afruitat i especiat.
Aquest va ser un dels maridatges més especials i diferents les notes dolces del whiskey casaven molt bé amb els gustos caramelitzats d'aquest plat
3 comentaris:
I la recepta de la mousse? La pots aconseguir? ;)
Ostres, la demanaré... Quan la tingui te la passo...
Gràcies :)
Publica un comentari a l'entrada