D'entrada semblaria que és força lògic i evident maridar un plat de peix amb un malta amb gust de mar com són els Islay. Amb tot l'experiència ens diu que els Islay - especialment els del sud - tenen un gust i un caràcter molt marcat que poden ser massa forts per a molts plats...
En aquest cas teníem un llom de verat amb una crema de pebrot escalivat que era molt fina i suau. Per tot això vam optar per un Caol Ila 1997 (Connoisseur’s Choice). Aquest malta no té la potència dels Islay del sud de l'illa i presenta notes de torba, cendra, de salmorra i de mar. El resultat va ser una combinació equilibrada amb gustos que es complementaven molt bé.
En aquest cas teníem un llom de verat amb una crema de pebrot escalivat que era molt fina i suau. Per tot això vam optar per un Caol Ila 1997 (Connoisseur’s Choice). Aquest malta no té la potència dels Islay del sud de l'illa i presenta notes de torba, cendra, de salmorra i de mar. El resultat va ser una combinació equilibrada amb gustos que es complementaven molt bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada