Els maridatges en el món del whisky són quelcom fascinant i amb moltes possibilitats. Recentment s'ha sabut que El Celler de Can Roca ha iniciat una col·laboració amb The Macallan en una suggerent aventura gastronòmica. Seran sis sopars benèfics on els maridarà la cuina dels germans Roca amb aquest prestigiós malta.
L'esdeveniment tindrà lloc durant el juny i juliol i el preu serà de 10.000$ per cobert.
El sopar.- anomenat The Ultimate Dinner - consistirà en 10 aperitius, 10 plats principals i 2 postres, tot inspirat pels gustos de diferents expressions de Macallan.
Els germans Roca han creat diversos plats especialment pensats per ser degustats amb whisky (per exemple cigala perfumada amb Macallan amb suc d'avellanes i gust a fusta - servit amb un Macallan 1986). Segons afirmen: menjar amb whisky no és el mateix que menjar amb vi, cal ser més mesurat o bé diluir el whisky amb aigua per reduir el seu grau alcohòlic.
A més dels prestigiosos plats elaborats pels germans Roca el sopar s'hi podran tastar alguns whiskies molt exclusius com el Macallan Lalique o el M Decanter.
Aquest és el vídeo que presenta aquesta iniciativa:
L'esdeveniment tindrà lloc durant el juny i juliol i el preu serà de 10.000$ per cobert.
El sopar.- anomenat The Ultimate Dinner - consistirà en 10 aperitius, 10 plats principals i 2 postres, tot inspirat pels gustos de diferents expressions de Macallan.
Els germans Roca han creat diversos plats especialment pensats per ser degustats amb whisky (per exemple cigala perfumada amb Macallan amb suc d'avellanes i gust a fusta - servit amb un Macallan 1986). Segons afirmen: menjar amb whisky no és el mateix que menjar amb vi, cal ser més mesurat o bé diluir el whisky amb aigua per reduir el seu grau alcohòlic.
A més dels prestigiosos plats elaborats pels germans Roca el sopar s'hi podran tastar alguns whiskies molt exclusius com el Macallan Lalique o el M Decanter.
Aquest és el vídeo que presenta aquesta iniciativa:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada