La cassoleta Thai és un plat que porta moltes moltes espècies conservant un bon equilibri.
Per una banda hi trobem cardamom, curri, galanga, gingebre, coriandre i cúrcuma. Aquests gustos contrasten amb el dolç de la llet de coco i amb un punt de llimona i llima. A aquesta combinació s'hi suma el gust de les closques i el peix.
Vam decidir acompanyar aquest plat amb un malta potent com un Springbank 12 Cask Strenght, un malta ric i madur que presenta matisos molt complexos que donen pas a aromes de canella i de fum.
Quan el tastem trobem un whisky amb molt cos, ric amb una textura oliosa amb notes cítriques i especiades. Un plat i un malta rics i complexos que es van complementar molt bé.
Per una banda hi trobem cardamom, curri, galanga, gingebre, coriandre i cúrcuma. Aquests gustos contrasten amb el dolç de la llet de coco i amb un punt de llimona i llima. A aquesta combinació s'hi suma el gust de les closques i el peix.
Vam decidir acompanyar aquest plat amb un malta potent com un Springbank 12 Cask Strenght, un malta ric i madur que presenta matisos molt complexos que donen pas a aromes de canella i de fum.
Quan el tastem trobem un whisky amb molt cos, ric amb una textura oliosa amb notes cítriques i especiades. Un plat i un malta rics i complexos que es van complementar molt bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada