Bloc sobre el whisky de malta escocès i d'altres zones del món: les regions productores, el procés d'elaboració, les destil·leries, les notes de tast...
5.11.10
Dominic Roskrow: Com tastar un malta
En aquest vídeo podem veure a l'expert Dominic Roskrow - de qui vam parlar en l'entrada anterior - explicant com cal tastar un whisky de malta
M'agradat molt que aquest expert tregui pressió sobre certs tòpics, com addicionar aigua o no ( tot i que ell ho recomani ). També m'agradat el tros en que diu que no pots parlar del final d'un whisky si no ho fas ( es a dir, si l'escups ). La reflexió entre diversió ( nosaltres ) i els professionals ( els que en tasten vint en un dia ) la he trovat oportuna. Renoi com em costa entendre aquest "anglès" que parlens els escocesos ( per al meu nivell, es clar ). M'ha agradat molt aquesta entrada
1 comentari:
M'agradat molt que aquest expert tregui pressió sobre certs tòpics, com addicionar aigua o no ( tot i que ell ho recomani ). També m'agradat el tros en que diu que no pots parlar del final d'un whisky si no ho fas ( es a dir, si l'escups ). La reflexió entre diversió ( nosaltres ) i els professionals ( els que en tasten vint en un dia ) la he trovat oportuna.
Renoi com em costa entendre aquest "anglès" que parlens els escocesos ( per al meu nivell, es clar ). M'ha agradat molt aquesta entrada
Publica un comentari a l'entrada