3.5.11

Miniatures

Un dels elements que ens poden ser més útils a l'hora de tastar diferents maltes són les ampolles de 5cl també conegudes com a "miniatures".
En el mercat podem trobar una quantitat important d'aquests embotellaments que ens permetran tastar diversos whiskies sense haver de recórrer a les ampolles grans - resultaria molt car haver de comprar sempre ampolles de 75cl.
Gràcies a les ampolles petites hem pogut tastar maltes de totes les destil·leries escoceses actuals - i d'un bon nombre de destil·leries que són tancades.
En aquesta pàgina podem veure una important col·lecció amb miniatures. Com podreu veure també és tot un món amb clubs de col·leccionistes etc...
Personalment hem utilitzat aquestes ampolles ben sovint i en aquest enllaç hi ha algunes fotos de la nostra col·lecció personal.

2 comentaris:

Celler Sota l'Escala ha dit...

Fins ara no hi havia parat atenció. A partir d'ara consideraré que és una bona alternativa a comprar tota una ampolla gran.
Solen estar fàcilment disponibles?
Hi ha algun lloc especial a Barcelona ?
Solen ser assequibles ?

Joan ha dit...

La veritat és que és pràctic. Hi ha força oferta - es poden trobar embotellaments de totes les destil·leries.
El problema és on trobar-les... a Barcelona no conec cap lloc on hi hagi una bona varietat.
A Cava Benito d'Andorra sí que n'hi ha per escollit.
Al Regne Unit - a Londres o Escòcia -és on hi ha una oferta més gran.
En general les miniatures no són cares - és clar que proporcionalment és més car que si compres una ampolla gran, però els preus són assequibles.