25.7.11

Tast estiu 2011

Aquest diumenge ens vam reunir l'equip de tastadors habituals per evaluar diversos maltes. En aquesta sessió vam tastar aquests whiskies:
El tast - fet a cegues - es presentava força difícil: Els quatre primers maltes (de les zones Speyside i Highland) són de característiques força similars i no hi ha algun aspecte d'edat que els diferencïi de manera clara. Els dos darrers (Scapa i Bunnahabhain) tot i ser de regions diferents (Islands i Islay) tampoc presenten clarament els trets propis dels maltes d'aquestes zones.
De tots aquests whiskies el més apreciat va ser el Glencadam, tot i que el nivell de tots sis era bastant similar.
En general, i tenint en compte la dificultat del tast, vam tenir un nivell d'encert força alt... (una bona preparació de cara el whisky live de la tardor).
En resum, una bona sessió en una fresca i agradable tarda-vespre de juliol.

3 comentaris:

Pep Amargant ha dit...

Molt bon tast. Difícil, sobretot perquè eren molt iguals i perquè les notes dels experts ens confonien(final d'anís, gingebre...). Ara bé, un plaer formar part d'aquest grup d'amics i de tenir una vetllada tan agradable a l'Esquirol

Lluís Monteis ha dit...

En Joan ens està posant el llistó molt alt!!!!Però molt divertit i interessant, com sempre.

Pol Cruells ha dit...

Felicitats pels encerts! a mi em costaria força més!!!
Cada cop que visito el teu bloc em trasllado a una visita que vaig fer a Escòcia un estiu... en aquesta ocasió he recordat un parell de nits a Tobermory, a l'illa de Mull...