1.7.12

Tast de la mostra de Glenglassaugh (MYMAC) 2 anys


Fa uns dies ens vam trobar per valorar la mostra del segon any  de la nostra bóta de Glenglassaugh. Aquestes són les nostres notes de tast per aquest esperit de dos anys:
  • Color: Vi blanc – or pàl·lid.  S’ha enfosquit una mica respecte la mostra del primer any.
  • Nas: Dolç.  Es tornen a trobar els aromes vegetals amb notes d’herba i fenc.  Apareixen notes afruitades, poma verda?
  • Gust: Dolç a l’inici amb notes de cereals. Tornen a aparèixer les notes de poma verda i potser fruits secs. Posteriorment trobem sal en el rerefons i també un punt d’espècia.
  • Final: Equilibrat i càl·lid.
En el segon any els canvis no són tan significatius com en el primer any - quan a partir del destil·lat transparent el color canvia de seguida i apareixen les primeres notes pròpies d'un whisky.  
En tot cas el destil·lat segueix evolucionant, agafant riquesa de petits matisos cada any...  i l'any vinent ja podrem parlar de whisky.

2 comentaris:

sotaescala ha dit...

D'esquerra a dreta són les diferentes mostees dels diferents anys ? ( ho dic en funció del nivell real del contingut dels pots, que cada vegada minven menys ). Felicitats, i em feu una gran enveja !

Joan ha dit...

Sí, són de diferents anys... Els tastem i en guardem una mica per poder comparar l'evolució al llarg dels anys. Veurem com va...