8.1.13

Tast de whiskies al Centre Cívic del Montseny de Vic

El proper dissabte 16 de febrer farem un tast de whiskies al Centre Cívic El Montseny.

En aquesta ocasió farem un viatge pel món del whisky, centrant-nos a Escòcia però passant per Irlanda, Estats Units o el Japó...  sempre acompanyats per destil·lats de gran qualitat difícils de trobar a les nostres contrades. 

Aquesta activitat s'emmarca en tot un conjunt de propostes que duen a terme els centres cívics de Vic.  Podeu trobar detalls de totes les activitats en aquest enllaç.

Les inscripcions es van obrir ahir dia 7 de gener.  Hi haurà una sessió a les 10h i una altra a les 16h.  Us podeu inscriure en el mateix centre cívic:  Av Montseny 16, tel. 938895763, de dilluns a divendres (de 9h a 13h i de 16h a 20h).  També us podeu inscriure fàcilment en aquest enllaç.

 

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Tot un honor comptar amb un gran entès com en Joan, per oferir un monogràfic tant complet i amb uns preus populars per incentivar la participació i les ganes de passar-ho bé plegats!

Unknown ha dit...

Que pena no poder asistir!! Nos viene un poco lejos :)

Un saludo!
Marta
www.smartbites.net

Bassi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Bassi ha dit...

Vaig tenir la sort d'assistir al tast. Va ser magnífic en tots els sentits, per la tria dels whiskies, per la companyia, per l'organització, i sobretot per les excel·lents explicacions de'n Joan. Felicitats!