27.11.13

Tast de Glenfiddich al Celler de Gelida

 
Aquest divendres dia 29 a les 20h es farà un tast de Glenfiddich al Celler de Gelida.  Es tastaran les expressions de 12 anys, 15 anys i 18 anys d'aquesta destil·leria de Speyside.
Aquest tast coincideix amb el llançament d'unes composicions del conegut violinista Ara Malikian fetes expressament per maridar-se amb aquests tres maltes.
Si voleu escoltar les tres composicions les podeu trobar en aquest enllaç del blog Todo Whisky.

4 comentaris:

Todo Whisky ha dit...

Moltes gràcies per l'enllaç!

Si vas al tast del celler de Gelida per fi ens podrem conèixer en persona! :)

Albert Landeira ha dit...

Et felicito per la feina que fas amb el blog Joan.

Fa dies que busco informació diversa sobre diferents destileries y el món del whisky en general, y el teu blog es un fantastic punt de referència.

Joan ha dit...

Todo whisky: Ostres, doncs em sap greu perquè finalment per coses de l'agenda no hi puc anar. De totes maneres estaria bé que ens puguéssim trobar en algun tast o esdeveniment similar.

Albert: Quina Sorpresa!! Si et fa falta alguna informació específica ja m'ho faràs saber... A veure si fem algun tast un dia...

Albert Landeira ha dit...

Gràcies Joan!

Treballo per la pàgina web: www.spiritscorner.com i ara mateix estem molt centrats en ampliar la nostre gamma de whiskies i hem dedico a cercar entre els nostres proveïdors i importadors el que ens sembla més interesant.

http://www.spiritscorner.com/es/whisky.html?___from_store=en

Per això hem passo el dia buscant informació sobre destil•leries i terminologia d'aquest món, i vaig anar a petar al teu bloc, i m'està resultant de gran ajuda per entendre que es el que estem oferint als nostres clients!