Aquest dissabte vam fer un tast de whisky al restaurant La Primitiva de Lluçà.
Hi vam presentar sis maltes escocesos ben diferents:
- Un lowland de 6 anys de Signatory - un malta molt suau, ideal per un aperitiu
- Tamnavulin (sherry cask edition) - marcades notes de xerès. Va agradar molt
- Springbank 10 anys - un clàssic de Campbeltown amb notes olioses i lleugerament salades
- Longrow CV - Un altre whisky de la destil·leria Springbank. aquest amb més matisos fumats.
- Torabhaig 2017 - Una sorpresa agradable d'una de les destil·leries més noves d'escòcia
- Ardbeg Uigeadail - Un clàssic d'Ardbeg, molt potent, amb un gran ventall de gustos.
A més d'assaborir aquests maltes i d'apreciar-ne les diferències vam fer un recorregut a tot el procés d'elaboració del whisky escocès.
Va ser una vetllada molt agradable, amb bona companyia i comentaris ben enriquidors. Després del tast vam gaudir de la gastronomia del restaurant i d'un darrer malta a la fresca del Lluçanès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada