20.6.21

Tast de whisky al restaurant La Primitiva de Lluça

Aquest dissabte vam fer un tast de whisky al restaurant La Primitiva de Lluçà.
Hi vam presentar sis maltes escocesos ben diferents:
  • Un lowland de 6 anys de Signatory - un malta molt suau, ideal per un aperitiu
  • Tamnavulin (sherry cask edition) - marcades notes de xerès.  Va agradar molt
  • Springbank 10 anys - un clàssic de Campbeltown amb notes olioses i lleugerament salades
  • Longrow CV - Un altre whisky de la destil·leria Springbank. aquest amb més matisos fumats.
  • Torabhaig 2017 - Una sorpresa agradable d'una de les destil·leries més noves d'escòcia
  • Ardbeg Uigeadail - Un clàssic d'Ardbeg, molt potent, amb un gran ventall de gustos.

A més d'assaborir aquests maltes i d'apreciar-ne les diferències vam fer un recorregut a tot el procés d'elaboració del whisky escocès.

Va ser una vetllada molt agradable, amb bona companyia i comentaris ben enriquidors.  Després del tast vam gaudir de la gastronomia del restaurant i d'un darrer malta a la fresca del Lluçanès.