2.1.23

Mapa de les destil·leries d'Escòcia - actualització

 

Hem actualitzat el mapa de les destil·leries d'Escòcia afegint-hi les destil·leries obertes el 2022.

Com a novetat hi trobareu:

  • The Cairn distillery (Speyside):  Els embotelladors independents Gordon & McPhail són els propietaris d'aquesta destil·leria nova.  Va començar a produir el juliol del 2022 i està situada prop del riu Spey.
  • Jackton distillery (Lowlands):  Una destil·leria situada al sud de Glasgow.  El nom comercial dels seus productes és Raer.  Produeix gin i també whisky.
  • Rosebank distillery (Lowlands):  La reobertura d'una de les grans destil·leries de les lowlands ha estat una de les notícies de l'any.  Rosebank havia tancat les portes el 1993 i el retorn d'un dels whiskys més florals i perfumats del mercat és motiu d'alegria pels qui l'havíem gaudit anys enrere.
  • Toulvaddie distillery (Highlands):  Des del 2016 s'ha anat anunciant l'obertura d'aquesta destil·leria - la primera fundada per una dona.  De totes maneres problemes administratius i la pandèmia van fer que no fos possible començar a produir fins el 2022
  • Uile-bheist distillery and brewery (Highlands):  El primer whisky que es produirà a Inverness després que en els anys 80 tanquessin les tres  destil·leries de la ciutat.