Aquest passat divendres vam fer un maridatge amb whisky a Manlleu. Aquests van ser els maltes i els plats que vam degustar:
Glenglassaugh PX amb foie Capdevila
Old Pulteney 12 amb olivada i anxoves de l’Escala
Isle of Raasay 2019 amb moixama de tonyina amb ametlles torrades i oli d’oliva
Glenglassaugh 2010 amb formatge miner d’Espinelves i melmelada de figues
Glencadam Andalucia reserve amb xocolata Eukarya Lluc Crusellas
Deveron 10 amb Walkers shortbread
Old Pulteney 12 amb olivada i anxoves de l’Escala
Isle of Raasay 2019 amb moixama de tonyina amb ametlles torrades i oli d’oliva
Glenglassaugh 2010 amb formatge miner d’Espinelves i melmelada de figues
Glencadam Andalucia reserve amb xocolata Eukarya Lluc Crusellas
Deveron 10 amb Walkers shortbread
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada