18.4.24

Presentació i tast a la Facultat d'Enologia (URV de Tarragona)

El passat 17 d'abril vam ser a la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili per presentar el llibre i fer un tast de tres maltes escocesos.

Va ser una visita molt interessant.  El professorat de la facultat ens va mostrar el laboratori i vam tenir oportunitat d'observar l'interessantíssim treball que es fa a la universitat.  Realment és un centre on l'experimentació té un lloc molt destacat.  Evidentment hi ha un gran coneixement del món de la destil·lació i dels alcohols en general

En la nostra presentació vam presentar la visió més romàntica i lligada al territori del whisky escocès.  Un viatge a través de la fotografia i de la paraula pel procés d'elaboració i les regions del whisky escocès.

Per acompanyar-nos en el viatge vam comptar amb tres maltes de, un Tomatin de les Highlands, un Glenfarclas 12 de Speyside i un Laphroaig Quarter Cask d'Islay.

Va ser una tarda-vespre ben agradable.  La recordarem durant molt de temps.