23.9.07

Per començar...


En aquest espai parlarem de whisky de malta. De tots aquells maltes que tastem i que ens aporten alguna sensació especial.

Ja fa deu o quinze anys que anem tastant aquests whiskies amb en Pep, en Gerard, en Lluís i qui s’hi vulgui apuntar. De vegades en tasts més o menys organitzats, de vegades de manera més espontània ...

Durant aquest temps hem anat registrant els whiskies i la valoració que n’hem fet. Podeu trobar totes les notes de tast en aquest enllaç: (fitxer de Microsoft Access)

Cal dir per acabar que el whisky sempre és millor si es beu en companyia. Per tant aquest blog no és només sobre aquesta beguda sinó de tots els moments, persones i llocs que l’acompanyen.

4 comentaris:

josep-maria ha dit...

Crec que la imatge inicial ja serveis com il·lustració del bloc....
endavant amb la idea.... i sobretot.... acompanyo sempre d’una bona imatge... i un bon text.

Una abraçada molt forta....

ignasi ha dit...

hola joan... sóc l'ignasi roca... en moreno mha passat el seu blog i si no et registraves no podies apuntar res... i mhe fet una conta d'aquestes.. i res.. era per saludar-te perquè he vist un link amb el teu blog en el blog d'en moreno...

bé doncs, que vagi molt bé...aquests wiskis...

ja shi veu en monteis a la foto q s'ho passa bé....

adéu!!!!

Gemma ha dit...

Benvingut al mon blogger!
Encara que jo sóc molt ignorant amb aquest tema, segur que et llegeixo. Serà interessant saber de vosaltres a través del teu blog :)
Records i endavant amb el blog!
Per cert, el meu proper pastís... amb crema de whisky!

Lluís Monteis ha dit...

Ja veig que hauré d'estar molt al cas d'aquest blog, perquè si no això es pot desmadrar.
Per cert us heu fixat qui està més il·luminat?