29.9.07

Una cita al Hilton


Aquest diumenge (30 d’octubre) hem quedat a les 18h a l’Hotel Hilton de Barcelona.... Estrany, oi? No, no és pas que ens haguem begut l’enteniment... Anem allà per assistir al Whisky Experience de Barcelona on prendrem part en un tast de Jura.

Mai hem anat a una fira d’aquest tipus i per tant ens fa il·lusió...

El Jura és un whisky d’una illa, gairebé deserta, que porta el mateix nom situada a l’oest d’Escòcia. Es tracta d’un malta bastant lleuger i que no té les notes fumades d’altres whiskies – com els de la veïna illa d’Islay.

En fi... ja explicarem com ha anat la fira i el tast...

1 comentari:

Pep Amargant ha dit...

Genial,
Quina experiència! Per a un amant del whisky, participar en una trobada on en pots tastar tants, és senzillament: genial. El preu d'aquest preuat líquid fa que la cita al Hilton signifiqui aconseguir assaborir-ne molts a un preu insignificant. A més a més, si hi pots anar acompanyat amb els teus amics de cata de sempre, encara resulta més genial. Beure acompanyat enriqueix qualsevol tast.
També haig de dir que la cata de Jura va ser molt ben aconduïda, pedagògica i suggestiva (t'enamores del que tastes), però un pèl estressant per la música escocesa de fons i pel temps limitat(mitja hora). Nosaltres (en Lluís, en Gerard i en Joan), fem cates que duren més de 4 hores. El ritual és molt important per tal d'arribar a l'èxtasi (com en totes les coses de la vida).
Bé, prou rotllos. Genial, i que es repeteixi cada any, si us plau!
Pep Amargant