3.4.08

Mal temps a Islay

Amb aquest vídeo es pot entendre una mica millor perquè el malta d'Islay té marcades influències marines. La cuinera i experta en whisky Martine Nouet es passeja per Port-Charlotte mentre el mar colpeja la costa - en el vídeo ens parla de la relació entre aquest mal temps i els maltes de l'illa. Hem de recordar que la pràctica totalitat de les destil·leries d'Islay són al costat del mar i amb els anys el whisky s'impregna també d'aquest aire amarinat.
Mirant el vídeo gairebé es pot sentir l'aroma d'un Ardbeg, Laphroaig o Lagavulin...


8 comentaris:

Lluís Monteis ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lluís Monteis ha dit...

Veient el vídeo també s'entenen algunes de les reaccions que provoca el whisky. En fi, que és molt difícil que et deixi indiferent.

Gemma ha dit...

Quan el Pol em va proposar fer una ruta de ciclotursime per Escòcia no em pensava pas que les condicions fossin tan dures... Em sembla que m'hi repensaré!

Anònim ha dit...

^^
mol maques les fotos de marroc, es nota que us ho vau passar molt bé en familia :)

Joan ha dit...

M'imagino que de vegades el temps és així, però no pas molt sovint...

Pep Amargant ha dit...

Així es quedaran a la propera cata els de la Big Band. Que es preparin, que tenim Whiskys tempestuosos per per superar el mal temps de la setmana que ve... Lluís, vine preparat perquè el nostre líder no teoritzi massa... Gerard, no pateixis que no provem res de nou. Sense tu, la cata no compte per als punts, a més a més, no serà a cegues. Et trobarem a faltar.

Joan ha dit...

Bo això de la propera Big Band cata... Properament penjaré la informació sobre aquest proper tast...

Anònim ha dit...

pero avegades al explicar un problema, ja el veus diferent, i fins i tot una mica més irrellevant...