12.5.08

Felicitats Pep (i família)


Avui ha nascut l'Anna Amargant (tercera filla d'en Pep i l'Assumpta). Felicitats Pep i família!!!
Per tal que el pare es refaci de totes les emocions - i seguint una arrelada tradició - els seus col·legues de tasts li regalarem 3 maltes amb 3 finals diferents. De moment només li hem anticipat els noms... els whiskies en qüestió són aquests:
  • Balvenie Rumwood: Un Speyside de 14 anys amb 47,1º acabat en botes de rom.
  • Arran Calvados Finish: Un malta de les illes amb una graduació de 60,8º madurat en botes que havien contingut Calvados.
  • Bowmore Dusk: Un Islay acabat de madurar en botes de vi de bordeus (50º)... Guanyaran els gustos fumats o es notarà la influència de les botes de vi?
En fi... tot un reguitzell de gustos ben diferents per tal de celebrar una ocasió ben especial.

6 comentaris:

Lluís Monteis ha dit...

Moltes Felicitats Pep!!!!
Amb la dona i tres filles, ja guanyes el de la casa de la pradera!!!!!

ànims i endavant.

Gemma ha dit...

FELICITATS!
Un bon regal aquest, una ampolla per cada filla!

Pep Amargant ha dit...

Ostres, gràcies a tots per aquest magnífic regal. Lluís, el de la casa de la Pradera va acabar al cel fent d'àngel oi? Prepareu-vos per la cata!! Serà recordada durant molts anys per la qualitat i la varietat. Una abraçada a tots. Gràcies Gemma per la felicitació, espero que l'Anna sigui tan bona i dolça com les teves postres.

Anònim ha dit...

Que bé Pep que encara tinguis temps per consultar i participar en el blog. Ara només cal buscar quin dia podrem "remullar" el naixement de l'Anna. Moltes felicitats !!!!!!!!!

Pep Amargant ha dit...

Ei Gerard, porto tres nits sense dormir, i tot el dia cuinant, portant les filles a l'escola i fent els documents burocràtics... l'únic moment de relax el dedico a coses que em satisfan molt, com partipar en blogs i sobretot a donar-vos les gràcies pels vostres regals i felicitacions. Una abraçada i ja buscarem un dia per remullar aquesta felicitat.

Joan ha dit...

Gerard,
El dia que ho tinguis bé per venir per aquí ens ho dius amb temps i organitzem el tema...