A partir de l'estada a la Springbank Whisky School he fet una presentació - en català, castellà i en anglès - sobre tot el procés d'elaboració dels single malt.
Aquí hi ha la versió catalana:
Versión en castellano:
And this is the English version:
espero que us agradi i que passeu (o hagueu passat) unes bones vacances!
Aquí hi ha la versió catalana:
Versión en castellano:
And this is the English version:
Singlemalt from Joan Mitjavila
espero que us agradi i que passeu (o hagueu passat) unes bones vacances!
3 comentaris:
Molt xula la presentació!!!!
Per cert, ja tinc el llibre de cuina escocesa i està molt bé :) He vist el Cranachan, amb whisky, mel i maduixes... boníssim! Segur que caurà ben aviat aquest estiu ;) Moltes gràcies i que us vagi bé per Àustria, ja em direu què tal és la Sacher, eh? Records!
Súper ben explicat. Una excel·lent feina.
He après moltes coses que no sabia, sobretot en el procés d'assecat i de fermentació.
Hola,
Gracies pels comentaris. Avui escric des de Grasse - vila de destil.lats (pero no alcoholics, aqui es fan perfums...). A partir de dimecres noves actualitzacions.
Publica un comentari a l'entrada