Potser l’estiu no és la millor època per beure whisky. La calor fa que segurament es consumeixin altres begudes més refrescants, més adients al clima calorós (no oblidem que l’origen del malta és a la plujosa i temperada Escòcia).
De totes maneres en una vetllada d’una (ja tradicional) acampada d’estiu, aquest cop a Vilafranca de Conflent, vàrem poder assaborir un Glengoyne 21.
Aquest whisky - d'un color ambre intens - presenta aromes de fusta, vainilla i xerès – una mostra clara dels 21 anys en bóta. Quan el tastem trobem un gust dolç però amb presència d’espècies, panses i pell de taronja. Progressivament es desenvolupen diversos aromes en un magnífic "crescendo".
El final és llarg, dolç i ric amb algunes notes especiades.
Un bon whisky – amb un bon nivell de maduresa - per una nit d’estiu
1 comentari:
Va ser una cata màgica, el Glengoyne 21 hi va posar la calidesa i la qualitat. Xerès, roure, maduresa... què més es pot demanar al costat d'una tenda?
Publica un comentari a l'entrada