12.9.11

Whisky Live Barcelona 2011

Segons ens ha comunicat l'organització del Whisky Live Barcelona aquest esdeveniment tindrà lloc el dilluns 17 d'octubre al CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona).
Aquest fet implica alguns canvis respecte les edicions anteriors - la fira durarà un dia en comptes de dos i no tindrà lloc a l'Hotel Hilton com els altres anys.
Segons les mateixes fonts, aquest any la fira no tindrà els apartats de cocteleria i es dedicarà especialment als whiskies premium. L'esdeveniment tindrà lloc de manera paral·lela amb un altre esdeveniment anomenat Barforum.
Sembla ser que es mantindran les master classes i també el concurs de tast de whiskies - d'aquesta manera els nostres col·legues podran defensar el títol aconseguit l'any anterior.

En els propers dies es podrà trobar tota la informació a la web de Whisky Live Barcelona

4 comentaris:

Celler Sota l'Escala ha dit...

Apuntada la data a l'agenda. Hauré d'intentar que la feina no trapitgi la tarda

Joan ha dit...

Sí, és una cita interessant - s'aprenen coses i es poden tastar maltes molt diferents... A veure si t'ho pots combinar...

Pep Amargant ha dit...

Si és el dia 17, no podré defensar el títol. Sóc de colònies i quedaria molt malament escapar-me'n. Espero que feu un bon paper i que si guanyeu un sopar, compteu amb mi.
SNIFFF

Jordiet ha dit...

Una cita a la que no es pot faltar