18.10.11

Whisky Live Barcelona (III)

Enguany l'edició de Whisky Live Barcelona va tenir lloc en un emplaçament diferent. El CCIB a la zona del fòrum proporciona un espai més obert, amb una gran terrassa amb vistes al mar. És per tant un lloc molt agradable. Potser un aspecte que es podria millorar és l'acústica de les màster classes - on sovint es sentia molt el soroll de fora.
A l'edició d'aquest any vam poder constatar un gran creixement de l'espai de cocteleria Barforum. Segons els mateixos organitzadors, a Catalunya i també a l'estat espanyol el món del gintònic i dels còctels està molt de moda mentre que el whisky ha baixat les vendes - al contrari del que passa a bona part de la resta d'Europa i en els mercats emergents d'altres continents.
Amb tot l'espai del whisky estava ben representat: Mackinlay presentava la rèplica del whisky de Shackelton; Glenfarclas hi tenia una bona part dels excel·lents "Family Casks" - amb maltes dels anys 50 fins a l'actualitat... També hi havia una representació de Signatory amb whiskies de destil·leries tancades i que actualment ja són molt difícils de trobar (Glen Albyn, Pittyvaich, Glen Mhor, Rosebank, Banff, Dallas Dhu...).
Vam assistir també a un parell de màster classes. Una dels whiskies de Suntory i l'altra de Springbank - a la foto estem amb Jenny Karlsson, product manager d'aquesta destil·leria. Properament les comentarem.

2 comentaris:

Lluís Monteis ha dit...

Com sempre, una jornada inoblidable!!!

Gemma ha dit...

És veritat que els còctels estan molt de moda, a mi ja em comença a cansar :(
L'altre dia vam sopar a un restaurant on la meitat de les postres eren versions de còctels portats a postres, des d'un mojito fins a l'arxipresent gintònic...