28.3.12

Destil·leries: Glen Grant / Jazz a Terrassa: Philip Catherine

El passat 22 de març vam anar, com és habitual en aquestes dates, a una nova edició Festival de Jazz de Terrassa. Aquest any vam escoltar al trio de Philip Catherine en un concert dedicat exclusivament a temes de Cole Porter.
A la mitja part vam poder gaudir d'un Glen Grant (Major's Reserve). Aquest malta de Speyside és molt lleuger, més aviat sec i presenta algunes notes de fruits secs. Segurament els amants dels whiskies amb caràcter el trobaran massa suau, però aquest destil·lat - de color sempre molt clar - ha estat sovint una excel·lent porta d'entrada al món del whisky de malta.
  • Característiques dels maltes de la destil·leria: Aquest és un whisky fresc, delicat. Sovint hi trobem notes afruitades i un gust molt net i lleuger
  • Embotellaments més habituals: Glen Grant és conegut pels seus embotellaments joves com l'esmentat Major Reserve o el 5 anys. Ara també trobem expressions de 10 i 16 anys i altres embotellaments més especials.
  • Regió: Speyside
En definitiva, un whisky suau i delicat, com aquesta melodia de Cole Porter interpretada per Philip Catherine: So in love