Fa un parell de dies la BBC informava que la destil·leria Glenglassaugh havia obtingut beneficis només tres anys després de tornar a obrir.
La notícia és prou significativa donat que les destil·leries triguen força temps a recuperar la inversió inicial. Segons Stuart Nickerson - manager de la destil·leria - no havien previst obtenir beneficis fins set anys després de l'obertura.
Nickerson atribueix l'èxit a dues raons: Per una banda Glenglassaugh ven whisky a vint-i-cinc països diferents; per altra banda les comandes de bótes de 50 litres (com la nostra) han estat un èxit.
La notícia apareix setmanes després del primer embotellament de la renovada destil·leria, un malta de tres anys anomenat Revival.
Podeu llegir l'article sencer en aquest enllaç
La notícia és prou significativa donat que les destil·leries triguen força temps a recuperar la inversió inicial. Segons Stuart Nickerson - manager de la destil·leria - no havien previst obtenir beneficis fins set anys després de l'obertura.
Nickerson atribueix l'èxit a dues raons: Per una banda Glenglassaugh ven whisky a vint-i-cinc països diferents; per altra banda les comandes de bótes de 50 litres (com la nostra) han estat un èxit.
La notícia apareix setmanes després del primer embotellament de la renovada destil·leria, un malta de tres anys anomenat Revival.
Podeu llegir l'article sencer en aquest enllaç
2 comentaris:
L'alcohol va en proporció a la crisi... Felicitats per la destil·leria! Que duri... Potser tenim un diamant en brut
Potser sí que, en temps de crisi, el whisky a passar les tardes una mica més feliç... però potser és que tenen iniciativa i empenta, oi? Salut nois!
Pol
Publica un comentari a l'entrada