29.3.17

Sobre el tast de whisky de Borgonyà


El dissabte passat vam conduir el tast de whisky a Borgonyà.  Tot un plaer poder portar a terme aquesta activitat en un lloc a amb una tradició escocesa tan marcada.
Havíem previst un màxim de vint places per a l'activitat però hi va haver un gran èxit de convocatòria (bona feina i difusió per part dels organitzadors) i al final hi havia 23 persones fent el tast i uns quants oients - tots molt interessats en el tema.
Els sis maltes que vam tastar (Auchentoshan, Glenturret, Benriach, Kilkerran, Arran i Ardbeg) van generar sensacions ben diverses als assistents.  En tot cas no hi va haver un whisky especialment preferit:  alguns es decantaven pels maltes més robusts i fumats - Ardbeg i Arran.  Altres preferien Kilkerran o les notes cremoses del Benriach Sauternes.  També hi va haver qui va preferir els tons secs i afruitats d'Auchentoshan


En definitiva va ser una tarda vespre molt agradable, amb moltes aportacions interessants per part dels assistents.  Per arrodonir el tema el dilluns passat apareixia una crònica del tast a El 9 Nou que explica de manera molt fidel el desenvolupament del tast.