1.10.07

Barcelona Whisky Experience (I)Aquest diumenge a la tarda vàrem anar al Whisky Experience de Barcelona – a l’Hotel Hilton situat a la Diagonal.

A la Fira hi havia diversos estands relacionats amb el món de whisky. Hi havia representació de destil·leries diverses – com ara Glenfiddich, Balvenie, Glenrothes, Dalmore... També hi havia representació d’embotelladors independents – Signatory o Murray & McDavid.

A més també hi havia altres estands estretament relacionats amb el món del whisky com ara el de la revista Whisky Magazine.

Paral·lelament a la fira hi havia esdeveniments diversos com ara tasts de whisky, demostracions de cocktails o música escocesa.

En aquesta foto estem amb el Sr Duncan Hayter, representant de White & Mackay (una marca propietària de maltes com ara Jura o Dalmore) a la península. El Sr Duncan porta una ampolla de malta de l’illa de Jura de 40 anys que val uns 2.500€.

En una propera intervenció parlarem d’un tast de whisky de l’illa de Jura que vàrem fer aquest dia – aquest de 40 anys no el vàrem pas tastar...

2 comentaris:

josep-maria ha dit...

Renoi .... veig que això dels whiskys dóna per molt.... i més.

Ja m’explicareu com es queda un després de pendre’s whiskys d’aquesta categoria!!!!

Per cert a la foto quedeu molt bé!!!!

Gemma ha dit...

Ostres! I si li cau l'ampolla i es trenca? Quin mal!
Estic d'acord amb el Josep Maria, a la foto heu quedat genials! I es veu com us cau la baba a tots :)