28.12.07

Whisky a Andorra


Ja fa uns anys anar a Andorra volia dir comprar uns quants kilos de sucre, formatge de bola, mantega i una ràdio pel cotxe. Ara les coses són una mica diferents; a més de la publicitada “escapada” – les valls i muntanyes són molt boniques quan un pot defugir les cues de trànsit – un bona raó per anar al Principat és comprar un bon malta a Cava Benito.

Aquest comerç, amb més de 50 anys d’experiència en aquest negoci, és un punt de referència a l’hora de trobar algun malta una mica especial. A més del preu – un clàssic i/o tòpic a Andorra – l’important d’aquesta botiga és l'àmplia varietat de whiskies que hi podem trobar així com també l’acurada informació i assessorament dels seus responsables.

Aquests dies hi vàrem passar – com ja és tradicional en aquestes dates – i hi vàrem trobar diversos maltes interessants pel proper tast d’hivern que ja comentarem properament.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jeje merci Joan :)
jo tambe desitjo que pasis un molt bon any nou, ple d'alegries i amb alguna que altre ampolla de whisky ;) i disfruta de les festes que haviat ja hauran passat de llarg
ai i axo dels komentaris, nuse,aquest blog no el domino gaire enacara...
ens veiem*

Pep Amargant ha dit...

Bon dia, Bondia.
Fas bé d'amagar el nom davant d'aquests profes d'institut. Amb aquestes aficions tan sibarites no se sap mai...
Bones Festes

Joan ha dit...

Jaja.. bé tampoc cal ensenyar el DNI per disfrutar d'un whisky...

Anònim ha dit...

Ai ai ai; bona nit i tàpat...