30.1.08

Núvols sobre Islay



Núvols sobre Islay...
De moment la sortida que teníem planejada a aquesta illa pel pont del primer maig queda en suspens. Resulta que la companyia clickair ha suprimit la ruta de Barcelona a Edimburgh - l'única opció que teníem per poder fer una estada de dos dies sencers a l'illa.
En fi... es veu que de moment la suspensió és pels mesos de febrer i març però es pot allargar... per tant les coses no pinten gaire bé.
La pintura de dalt està feta per una tal Ian Gray que té una col·lecció prou interessant de quadres de l'illa. De moment ens haurem de conformar mirant aquestes pintures jajaja...

4 comentaris:

Pep Amargant ha dit...

Sempre hi ha una part positiva de les coses que passen. Potser podré venir si podem trobar una data que pugui anar bé a tothom. Com que el l'illa no es mourà i el whisky esperem que no s'esgoti aquests núvols negres seran de malta per a les nostres ments delitoses.

Gemma ha dit...

Ostres, quina llàstima que hagin suprimit aquesta ruta... i la previsió de futur quina és?
Som molts els que ens hem acostumat als vols de baix cost i Edimburgh és un destí mol llaminer :)
I Ryanair no vola a Glasgow des de Girona? És una altra opció...

Joan ha dit...

Sí, sí Ryanair va a Glasgow... El que passa és que els horaris no són tan adients com els de clickair - sobretot per un cap de setmana... En fi, veurem a veure que podem fer...
Cap a l'estiu segur que tornen a obrir la ruta... però ja ho veurem.

Anònim ha dit...

Hola, estic buscant algun comerç a Barcelona on pugui comprar una ampolla de Kilchoman, o de Port Ellen (m'encanta l'Islay). Sabeu on ho puc trobar?