- Diumenge 22: Anada a Campbeltown. És un trajecte llarg perquè és un indret bastant isolat i no massa ben comunicat.
- Dilluns 22 - Dijous 26: Treball - curs a la destil·leria Springbank. L'horari és de les 8h a les 17h. El curs s'estructura en tres blocs (maltejat, producció, tast)
- Divendres 27: Examen sobre el procés d'elaboració del whisky. Posteriorment hi ha un dinar de graduació. A la tarda agafo un ferri per anar a Islay.
- Dissabte 28: Visita a diverses destil·leries d'Islay.
- Diumenge 29: Tornada.
Bloc sobre el whisky de malta escocès i d'altres zones del món: les regions productores, el procés d'elaboració, les destil·leries, les notes de tast...
16.6.08
Itinerari a Escòcia
Falta menys d'una setmana per anar a Escòcia. Aquest és l'itinerari que seguiré allà:
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Un plan molt atractiu... tot i que et faràs un tip de pencar al curs! Però quan les coses es fan de gust, el temps passa volant. I això del dinar de graduació sona molt "pijo"... ;)
Aquest títol et permetrà fer alguna classe o cata aquí? Estaria bé, oi?
No ho sé si faré alguna cata a la tornada... de moment tinc emparaulada una xerrada... Ja ho veurem...
Serà apte per a ignorants? M'agradaria sentir-te a parlar de tot el que has après :)
Els amics del Pol són aficionats als tasts de vins, i segur que també s'apuntarien a un tast de whisky (n'hi ha alguns que en saben una miqueta). Què tal un tast a la Roureda? És molt complicat d'organitzar?
Per cert, ahir el Tomàs Molina va dir que aquests dies farà fred d'hivern al nord de les illes britàniques. Ja cal que t'abriguis!
Un tast a la Roureda?
No seria pas difícil d'organitzar - i encara menys si ve precedit d'algun pastís (jaja, ja hi penso en el llibre de receptes...)
Ara em miraré la previsió...
Joan.... sobretot demana el certificat ja que segur que a tu et "suma punts" per a ser CATEDRÀTIC
Publica un comentari a l'entrada