12.7.08

Més enllà del whisky


El món del whisky es mou bàsicament a partir de la producció i venda del licor daurat. Però a l'entorn del whisky també hi ha alguns productes relacionats – com ara peces de roba, copes etc... - adreçats sobretot als incondicionals del tema.

Una de les curiositats que vaig trobar a Islay va ser una botiga - amb aspecte molt rústic però elegant - dedicada a fer sabons, cremes i altres productes cosmètics amb whisky de malta.

Tampoc es tracta d’anar pel món desprenent fragància de whisky, cosa que no seria gaire agradable...” comentava l’Aisla, mestressa del negoci amb seu al carrer principal de Bowmore. Va explicar que en els diversos productes hi ha whisky de malta però també diverses plantes que es troben a l’illa...

Aquesta botiga, anomenada Spirited soaps, també fabrica sabons per a diverses destil·leries – sis d’Islay i Jura i tres de les Highlands i Speyside.

1 comentari:

Gemma ha dit...

No ho hauria dit mai... és increïble les aplicaicons que té el whisky de malta! Deu ser un bon hidratant? O potser un bon regenerador de la pell? Je je je, estan ben bojos aquests escocesos!