6.10.08

Whisky Live Barcelona


Ahir vàrem anar a l'edició d'enguany del Whisky Live a l'hotel Hilton de Barcelona. Un esdeveniment que esdevindrà un "clàssic" de cada any, donada la varietat i la qualitat de maltes que s'hi poden trobar.
Cal dir d'entrada que hi havia un bon nombre de destil·leries presents - aproximadament una trentena. A aquest nombre també cal sumar-hi la presència d'embotelladors independents - com ara Signatory o Duncan Taylor. També hi havia representació d'altres whiskies del món (com ara del Japó, Irlanda etc...) .
També hi havia un racó de la ginebra i dels cocktails, però no hì vàrem anar perquè ens vàrem centrar en alguns whiskies de malta escocesos. De fet hi havia maltes ben especials per tastar que ja comentarem properament.
Destacaríem sobretot la Master class de Glenfarclas - realment impressionant per la qualitat dels maltes que s'hi varen tastar. També vàrem ser a una Master Class de Balvenie on es va posar èmfasi en el procés d'elaboració artesanal del seu whisky.
En propers missatges ja detallarem aquestes activitats. De moment deixem aquesta foto on som amb el Mr Geroge Grant. hereu d'una llarga nissaga familiar a Glenfarclas.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA JOAN! Es un honor poder ser la primera de fer un comentari, just l'endemà de la Cata "Whisky Live Barcelona". Com que jo no hi era pas, ho disfruto amb la immaginació. Però pregunto: En un marc tant fantàstic no s'hi va predisposat a trobar totes les sensacions i emocions en un grau "superlatiu" i això pot desvirtuar la realitat?

Montserrat

josep-maria ha dit...

Renoi... quina imatge!!!! Tots somrients!!!!!! Això del malta dóna molt de si!!!!!

Gemma ha dit...

M'alegro que fos tot un èxit! A la foto esteu molt contents, suposo que la vau fer després de totes les cates, je je je...
I quina pinta d'escocès que fa aquest Mr George Grant, és autèntic de veritat!

Joan ha dit...

Montserrat: La predisposició sempre és important en aquestes coses (i diria que en la majoria d'activitats que fem). Segur que l'entorn hi ajuda, de totes maneres alguns dels whiskies tastats eren excepcionals

Josep Mª: Sí que dóna de sí. Aquesta cata va ser especialment agraïda...

Gemma: Aquesta va ser una cata rodona - com ja explicaré. El Sr Grant és - crec recordar - la setena generació de Grants que tenen la destil·leria Glenfarclas i la veritat és que una mica se li vau...

Anònim ha dit...

joanetttt mol maku el blog s'assembla a tú una bona iniciativa per donar a coneixer els whiskis a tothom molt bée i endevant!!!

Anònim ha dit...

que tal el teu amic "haudpilus" a la foto mol guapussss!!!!!