28.9.08

Whisky Live a Barcelona i Conferència a Vic


Aquest començament d'octubre prendrem part en un parell d'activitats relacionades amb el malta...
Per una banda hi ha el Whisky Live de diumenge vinent – 5 d’octubre - a l’Hotel Hilton de Barcelona (ja s’ha completat el programa de les Màster Classes i de les diverses marques expositores).
Per altra banda, el dimarts 7 d’octubre a les 20h farem una conferència amb el títol: “L’Elaboració del Whisky de Malta” a l’Agrupació Astronòmica d’Osona. Presentaré tot el procés d’obtenció del whisky a partir de l’estada a Campbeltown del juny passat.

7 comentaris:

Gemma ha dit...

Caram, ja veig que amb el whisky també comença la nova temporada!
He mirat el programa del Whisky Live pensant que tu hi anaves de conferenicant però no t'hi he vist... :(
La xerrada sobre Campbeltown segur que serà molt interessant. Per cert, d'on és aquesta foto? Estàs molt professional! ;)

Anònim ha dit...

MILIUUUUUUUUUUUUUU QUE TAN BEURE ÉS DOLENT AL FINAL ACABARÁS CONFONENT L'ANGLES PER....VES TU A SABER...JAAJJA VINGA JOANET NO ET CANSIS I VIGILA QUE HI HA MOLT CONTROLS POLICIALS SORTINT DE L'ESQUIROL....

Joan ha dit...

Gemma: Aquesta foto és d'edició de l'any passat del Whisky Experience... varen demanar si algú sabria localitzar l'illa de Jura...

Anònim: Des d'aquest bloc tenim claríssim que beure en excés és perjudicial... En certa manera la filosofia del bloc és la contrària: Valorar el que es beu sense fer-ne cap abús.
Pel que fa als controls policials doncs també és molt clar que quan es condueix s'ha d'anar serè...
En fi, records i salut!!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb la meva cosineta que se't veu molt professional a la foto, i pensant pensant, avui dia que està de moda això de la gastronomia, el bon beure, el siberitisme, etc... te'ns un filó per explotar a base de confrències i cates públiques.... Essent professor, t'has d'engresacar a fer-ho!
Per exemple a la Festa del porc i la cervesa de Manlleu del cap de setmana passat, hi va haver una cata pública de cerveses, unes de les quals eren aquestes que fan a Sant Miquel de Balenyà (cerveses Montseny)
Gil

josep-maria ha dit...

Joan, espero que tingueu una bona diada a Barcelona. Pensa que hi ha alguns carrers tallats arran de la triatló http://www.barcelonatriathlon.com/

I sobretot que a la conferència no acabeu tots tocant les estrelles per allò de l’agrupació astronòmica. Em sap greu no podré assistir-hi ja que començo les classes de català i fallar el primer dia... no queda massa bé!!!!

Anònim ha dit...

ei!
com va anar la confe a l'AAO?
em sap greu, no vaig poder venir!
Gil

Joan ha dit...

Hola Gil: Doncs va anar molt bé! Hi va haver una bona assistència i em sembla que a la gent li va agradar. Ja ho explicaré en un proper missatge