Aquest dijous passat vam fer a Manlleu la xerrada sobre "L'Elaboració del Whisky de Malta". El públic assistent - entre 30 i 40 persones - es va mostrar interessat en el tema i al final hi va haver força preguntes sobre aspectes diversos: el color de whisky, la procedència de la torba i altres detalls concrets de la producció.
Finalment, per tal d'exemplificar una mica el que s'havia explicat, els assistents van poder olorar i tastar un Glenrothes Select Reserve, un Longrow 10 i un Ardbeg Renaissance - tres maltes ben diferents que eren una mostra de la diversitat de gustos segons les regions productores i segons el procés d'elaboració seguit.
3 comentaris:
Ja veig que la conferència va ser tot un èxit, vas tenir mol tpoder de convocatòria! I la cata final dels diferents whiskys devia estar a l'alçada de les expectatives dels assistents... Felicitats! A veure si t'hi acabaràs dedicant :)
S'ha de reconèixer que va ser una conferència molt interessant i amena. Digne d'un gran mestre en la matèria.
Jajaja, tampoc cal exagerar... va ser una bona estona... per repetir-la alguna altra vegada
Publica un comentari a l'entrada