14.7.09

Com tastar un whisky: The Jura Taste Challenge

Recentment vam comentar que les copes són un element important a l'hora de tastar un whisky. També cal considerar com es pren aquest whisky. Segurament prendrem un blended amb gel, però un single malt... recordem què escrivia Nèstor Luján...
En aquest vídeo s'hi anuncia el proper acarament entre Colin Field - barman al Ritz de París - i Richard Paterson - mestre destil·lador del malta Isle of Jura. El tema principal de disputa és: com cal prendre un whisky.
Per això serà interessant veure la visió purista d'un elaborador de malta vers la visió més àmplia d'un expert en cocktails...
Per veure el resultat es pot visitar la web del Isle of Jura a partir del dijous 16 de juliol a les 21h

1 comentari:

Joan ha dit...

En l'entrada sobre Nèstor Luján a la que hem fet referència en Pep va aportar aquest fragment referent a Richard Paterson aparegut a El Periódico: "Richard Paterson té un sisè sentit per ensumar no només aromes de malta, sinó també els perfums, bons o dolents, que ens envolten. "Quan arriba una dona de seguida percebo el seu perfum", argüeix un dels millors master blender (mestre mesclador) del món, que adverteix: "Si posen gel al whisky, els mato"