Bloc sobre el whisky de malta escocès i d'altres zones del món: les regions productores, el procés d'elaboració, les destil·leries, les notes de tast...
En l'entrada sobre Nèstor Luján a la que hem fet referència en Pep va aportar aquest fragment referent a Richard Paterson aparegut a El Periódico: "Richard Paterson té un sisè sentit per ensumar no només aromes de malta, sinó també els perfums, bons o dolents, que ens envolten. "Quan arriba una dona de seguida percebo el seu perfum", argüeix un dels millors master blender (mestre mesclador) del món, que adverteix: "Si posen gel al whisky, els mato"
1 comentari:
En l'entrada sobre Nèstor Luján a la que hem fet referència en Pep va aportar aquest fragment referent a Richard Paterson aparegut a El Periódico: "Richard Paterson té un sisè sentit per ensumar no només aromes de malta, sinó també els perfums, bons o dolents, que ens envolten. "Quan arriba una dona de seguida percebo el seu perfum", argüeix un dels millors master blender (mestre mesclador) del món, que adverteix: "Si posen gel al whisky, els mato"
Publica un comentari a l'entrada