30.12.09

Whisky a Andorra (2009)

El final d’any ens ha portat a Andorra com sol ser habitual en aquestes dates. No podia faltar una visita a Cava Benito per buscar algun malta interessant – cosa no gaire difícil donada la gran varietat de productes que podem trobar en aquesta botiga.
Vam trobar diversos whiskies pel proper tast d’hivern – els comentarem amb més detall quan arribi el moment. Una de les curiositats que hi havia era un embotellament de Bruichladdich amb el nom Cava Benito – quelcom que enllaça amb el post anterior... També vam trobar un assortit de MacLeod amb maltes de les diverses regions escoceses... També els comentarem properament.
Be, doncs això és tot per aquest any... Que tingueu una bona entrada al 2010!

6 comentaris:

Gemma ha dit...

Ja veig que anar a Andorra per fer contraban es segueix fent, je je je... Ja ho vau declara a l'aduana? :)
Que tingueu una bona entrada d'any i que el 2010 arribi carregat de felicitat!

Lluís Vilarrasa ha dit...

Bonica foto, amb anoracs barcelonistament ben conjuntats...

Bon any nou!

Joan ha dit...

Sí que ens van parar l'aduana... el que passa que anavem amb 5 nens i al maleter hi havia tal amuntegament de roba de muntanya. sacs de dormir etc... que el Sr policia no es va entretenir ni dos segons a revisar res.
Bon any nou!!!!

Anònim ha dit...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Pep Amargant ha dit...

El més interessant va ser el tast de nit de MacLeod's: un bon final d'any per repassar les característiques generals de cada regió.
A l'aduana ens vam escapar pels pèls, perquè en Joan portava un carregament de nassos!!! Sort del desordre ben ordenat...

Joan ha dit...

Si, properament comentaré els McLeod's... Cal dir que el carregament no era meu en la major part...