4.5.10

Notícies de Springbank

Recentment s'han conegut un parell de notícies referents a la destil·leria Springbank:
  • En primer lloc s'ha inaugurat una nova sala d'embotellament, reforçant així aquesta secció de la destil·leria (recordem que Springbank és una de les poques destil·leries - potser l'única - que porta a terme tot el procés d'elaboració i embotellament del malta.
  • D'aquí algunes setmanes Springbank tindrà un nou director de la destil·leria: Gavin McLachlan substituirà a Stuart Robertson (en el centre de la foto). L'actual manager treballarà a la nova destil·leria de Huntly gestionada per la firma Duncan Taylor

2 comentaris:

Celler Sota l'Escala ha dit...

Gràcies a la teva recomanació, fa uns cinc mesos, d'aquesta destil·leria vaig adquirir una ampolla del Springbank 10 anys, amb un procediment curiós.
Vaig comprar una ampolla en una botiga especialitzada provient d'una colecció d'un metge que no li agradava el whisky. Amb les teves recomanacions m'hi vaig fixar en l'oferta d'aquesta ampolla perduda, i per uns 20 € va ser meva. La llàstima és que tan sols hi havia una.
El vaig trobar excel·lent, amb un equilibri molt destacable, amb lleugeres notes fumades però sense desmereixer sabor rodó que espero en un malta. Per al meu gust, el que s'espera d'un Speyside + notes de turba ( tot són maneres de recordar sabors )

Joan ha dit...

Springbank és un dels grans maltes. Vaig tenir la sort de fer-hi un curs-estada d'una setmana ara farà dos anys. Es tracta d'una destil·leria molt artesanal amb un ambient relaxat... Va ser tota una experiència. Totalment d'acord amb les teves notes de tast, que curiós això de trobar una col·lecció particular a la venda...
Fins aviat!