23.9.13

Barcelona es queda sense Whisky Live?

En aquesta època de l'any es solia celebrar el Whisky Live a Barcelona.  Aquest any l'esdeveniment no apareix ni a la pàgina web internacional de Whisky Live ni tampoc a les pàgines locals dedicades a organitzar aquesta fira.
Segurament el descens de vendes de whisky en el mercat ibèric ha tingut un paper determinant en la no celebració d'aquest esdeveniment.  Hem preguntat diverses fonts per saber si es tornaria a fer però no hem obtingut cap resposta.
Sí que es mantenen les fires en altres ciutats com Paris, Londres o Dublin...
En fi, una llàstima - portàvem sis anys consecutius assistint al Whisky Live Barcelona - esperem que vinguin temps millors

1 comentari:

Todo Whisky ha dit...

Bona tarda Joan!

Nosaltres vàrem preguntar a l'organització tant a nivell nacional com a nivell internacional i no vam obtindre cap resposta (de fet el correu que apareix al web del Barforum no funciona).

De totes maneres tenim informacions que sestà preparant una cosa semblant a Barcelona, tot i que encara no podem adelantar res. Així que esperem que tot surti bé i puguem gaudir d'un esdeveniment d'aquestes característiques.

Aprofito per comentar-te que m'ha agradat molt les teves entrades sobre les noves destil·leries. He de reconèixer que no totes les coneixia (darrerament s'en fan tantes que costa seguir les notícies i els rumors).

Ens anem llegint!