10.1.17

Tast de maltes a Cava Benito d'Andorra


Com és habitual en aquestes dates vam tornar a Andorra a Cava Benito.  Aquesta vegada, a més de comprar algun malta vam fer un tast de whisky a la mateixa botiga.
Vam tastar quatre maltes ben diferenciats a proposta del propietari:
  • Kavalan Sherry Cask - Cava Benito 60 aniversari (57,8%):  Un malta de Kavalan embotellat en motiu del 60 aniversari de l'establiment.  És un whisky amb molt, molt xerès com podia indicar el seu color ben fosc.  Els aromes i gustos eren clarament marcats tot i que també una mica continguts.  Amb unes gotes d'aigua es va obrir desprenent moltes notes especiades, i de fruites vermelles pròpies dels maltes acabats amb bótes de xerès 
  • Port Charlotte 12 anys - Passionnés du Malt (60,4%):  Un embotellament limitat de Bruichladdich - a partir d'una bóta d'un club de whisky de Toulouse.  Un malta més fumat que els embotellaments habituals de la destil·leria.
  • Arran 18 anys (46%):  El més equilibrat dels quatre maltes.  Ric i madur amb notes afruitades i madures.  Un molt bon producte d'Arran.
  • Box - Early Days (51,2%):  Un malta de la destil·leria Box de Suècia, molt lleuger i afruitat.  

En definitiva va resultar un tast molt interessant i contrastat amb quatre maltes totalment diferents.  Segur que repetirem.


1 comentari:

Lluís Monteis ha dit...

Una jornada molt agradable, com sempre, i un tast molt instructiu. Molt bons whiskys.