17.12.07

Notícies sobre whisky - darrer trimestre 2007


  • El dia 6 de desembre al centre d’Anglaterra es varen robar més de 10.000 ampolles de whisky de malta destinades al mercat nadalenc del Regne Unit. Les ampolles eren de Bowmore (de diverses edats entre 10 i 25 anys). El seu valor supera els 420.000€.
  • Els preus dels whiskies a les subhastes han assolit xifres rècord darrerament: A una subhasta feta recentment a Nova York un Macallan del 1926 es va vendre per 37.500€. El setembre passat una ampolla (foto) de Bowmore datada aproximadament el 1850 es va vendre per més de 41.000€.
  • La prestigiosa web malt maniacs ha donat els premis d’enguany: En la categoria Ultra Premium Bottlings (embotellaments cars) es va guardonar al Laphroaig de 27 anys (1980-2007). En la categoria Daily Drams Category (embotellaments de preus més assequibles) va guanyar el Lagavulin 1990 Distiller’s Edition.
  • Una altra web dedicada al whisky de malta – www.peatfreak.com ha incorporat un programa informàtic per arxivar les notes de tast (es pot descarregar en aquesta adreça). L’hem descarregat i funciona com una base de dades. En el fòrum de la mateixa web s’hi poden trobar notes de tast de molts whiskies diferents.

6 comentaris:

Gemma ha dit...

Has vist que hi ha turrons de whisky de malta?
http://tiritinyam.blogspot.com/2007/12/turrones-xocoa.html

Joan ha dit...

Caram!!
Gràcies pel post Gemma! No ho sabia pas això dels torrons de whisky de malta - havia vist galetes, caramels... però torró no...

Lluís Monteis ha dit...

Per cert Joan, on eres el 6 de desembre? Ja tens coartada?

Joan ha dit...

6 de desembre??
Em sembla que vaig ser a casa tot el dia...
No entec res...

Anònim ha dit...

"El dia 6 de desembre al centre d’Anglaterra es varen robar més de 10.000 ampolles de whisky de malta destinades al mercat nadalenc del Regne Unit."
jaja jo estic amb en Lluís, sembles sospitos... ara els avions estan molt bé de preu, i amb molt poc temps ja pots anar a Anglaterra

Joan ha dit...

!!!!!!!!!!!!!
Això sembla un complot misteriós...