La conferència del passat dimarts 7 d’octubre a l’Agrupació Astronòmica d’Osona va resultar un vespre ben agradable. Hi va haver una notable assistència – amb la sala gairebé plena d’un públic interessat i que va fer força preguntes. Vam explicar el procés d’elaboració del whisky a partir de la presentació preparada després de l’estada a Springbank. A la vegada també vàrem poder passar mostres de torba i de “new spirit” per tal de poder exemplificar alguns aspectes. Per finalitzar la sessió vàrem poder comparar uns maltes: un Auchentoshan (Lowland), un Glenrothes (Speyside) i Laphroaig (Islay). El fum i caràcter medicinal d’aquest darrer whisky sempre genera opinions ben diferents.
Bloc sobre el whisky de malta escocès i d'altres zones del món: les regions productores, el procés d'elaboració, les destil·leries, les notes de tast...
9.10.08
Conferència a l'Agrupació Astronòmica d'Osona
La conferència del passat dimarts 7 d’octubre a l’Agrupació Astronòmica d’Osona va resultar un vespre ben agradable. Hi va haver una notable assistència – amb la sala gairebé plena d’un públic interessat i que va fer força preguntes. Vam explicar el procés d’elaboració del whisky a partir de la presentació preparada després de l’estada a Springbank. A la vegada també vàrem poder passar mostres de torba i de “new spirit” per tal de poder exemplificar alguns aspectes. Per finalitzar la sessió vàrem poder comparar uns maltes: un Auchentoshan (Lowland), un Glenrothes (Speyside) i Laphroaig (Islay). El fum i caràcter medicinal d’aquest darrer whisky sempre genera opinions ben diferents.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Fantástica la conferència de l'Agrupació Astronòmica d'Osona.Em va sorprendre, que per fer el fum del gust fumat del Whisky és fés cremant carbó de torba.
Montserrat
No m'estranya gens que s'omplís la sala de públic, segur que sabien que escoltarien un conferenciant de nivell ;)
Llàstima que Vic entre setmana sigui tan lluny... Sempre ens mirem amb interès la programació de l'AAO que rebem per mailing, però ho acabem descartant per temes d'horaris :(
Publica un comentari a l'entrada