1.12.08

Notícies sobre whisky: Desembre 2008

  • La web Malt Maniacs acaba de anunciar els premis corresponents a l’any 2008. Tot i el domini del whisky escocès, sorprèn la presència de destil·leries de diversos llocs del món. A més de la presència dels prestigiosos whiskies japonesos, hi trobem un malta de l’Índia (un mercat i un productor emergent) i també un de Tasmània. Els premis es divideixen en diferents categories, segons els preus dels maltes.
  • Fa 40 anys que la destil·leria Glenfarclas va començar a produir el "105" – un malta de 60 graus que va ser el precursor dels "cask strength”. Des d’aleshores aquest whisky s’ha convertit en un clàssic d’aquesta marca. Per tal de celebrar l’aniversari la destil·leria ha anunciat la comercialització del “105” amb 40 anys. El preu no és pas barat, uns 660€... sempre el podeu demanar als Reis d’Orient...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

600€ per un güisqui? mare meva! Deus viatjar al cel d'anada i tornada amb una glopada! Gràcies pel comentari sobre les meves cançons... per cert! que et semblen? També sonen al meu www.myspace.com/polcruells Fins aviat!

Joan ha dit...

Caram Pol!! M'agraden molt les cançons. No sabia segur si la veu eres tu també... Realment queden molt bé... Una sorpresa molt agradable!!

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies Joan! Ets massa amable... La veu sóc jo, el que em sap greu és no tocar la guitarra tan bé com el guitarrista que ha col·laborat en l'enregistrament... En fi, potser amb un Jack Daniel's fent costat a l'audiència ningú notarà la diferència! fins aviat i Gràcies per l'interès!