7.9.09

Médoc Finish



Normalment els maltes envelleixen en bótes que havien contingut Bourbon o Xerès - aquest procés de maduració determina un 70% del caràcter del whisky (per més informació veure aquesta entrada). Darrerament, però, també s'utilitzen bótes procedents d'altres alcohols que aporten matisos diferents al malta. Aquest hivern passat vam tastar dos maltes madurats en bótes procedents del Médoc francès - una regió, al nord de Bordeus, molt coneguda pels seus reputats vins negres.
Aquest cap de setmana vinent buscarem també un "Médoc Finish", no pas un whisky sinó poder acabar la Marató del Médoc.
Aquesta peculiar cursa té lloc als voltants de Pauillac i és una marató festiva - amb disfresses, degustacions, animacions... - al voltant de les vinyes de prestigiosos "châteaux" com ara Lafite-Rothschild, Mouton Rothschild o Latour.

4 comentaris:

josep-maria ha dit...

Amb la preparació que has fet... segur que l'èxit està assegurat.
Una bona marató per començar,,,,,

Gemma ha dit...

No sé si ho he entès bé... vosaltres també correu la marató?????

Joan ha dit...

Sí, sí... amb la preparació adequada (hi vaig amb uns experts maratonians que em van fer un programa d'entrenaments i correrem junts però sense pressa, de manera lúdica). No es tracta d'anar a fer una bona marca sinó d'acabar i passar-s'ho bé.

Lluís Monteis ha dit...

Que us vagi molt bé, i compte amb les parades tècniques, que no us agafi mal de ventre...
Salut i bona marató.

:-)