28.10.11

Màster class de whisky japonès de Suntory (Whisky Live 2011)

El whisky japonès ha gaudit de molta popularitat en els darrers temps. Alguns embotellaments del Japó han guanyat premis molt importants en aquests últims anys. És per això que vam creure que seria interessant conèixer més coses dels whiskies d'aquesta zona.
El Dr Inatomi, una persona amb responsabilitats importants a Suntory des de 1959, ens va presentar diverses expressions d'aquesta prestigiosa firma.
Suntory és propietària de dues destil·leries de malta: Yamazaki i Hakushu. A la màster class es van presentar aquestes destil·leries i els seus whiskies alhora que se'ns explicava la història de Suntory.
Aquests són els whiskies que vam tastar:
  • Suntory Hibiki 12
  • Hakushu 12
  • Yamazaki 12
  • Suntory Hibiki 17
  • Hakushu 18
  • Yamazaki 18
Vam trobar que els maltes japonesos són en general més dolços i suaus que els escocesos. No tenen tants aspectes fumats o torbats. Hi trobem marcades notes florals i herbals... Un tast molt interessant d'un whisky diferent a l'escocès...

1 comentari:

Gemma ha dit...

El què no facin els japonesos... quan es proposen alguna cosa són imparables :)
Ostres, Joan, amb aquesta camisa negra sembla que el ponent fossis tu, je je je...